Levenskunst: Ontdekking, Creatie en Transformatie

Bruist > News > Ibiza Bruist > Ibiza main category > Gezond & Welzijn > Levenskunst: Ontdekking, Creatie en Transformatie

Levenskunst: Ontdekking, Creatie en Transformatie

Ik geloof sterk in het idee dat iedereen een levenskunstenaar is, die in staat is om zijn eigen leven vorm te geven. Mijn werk draait voornamelijk om het begeleiden van mensen die willen schrijven, maar mijn benadering strekt zich uit tot alle aspecten van het leven.

Mijn missie is om mensen te inspireren hun eigen verhaal te vertellen en hun ware potentieel te ontdekken. Te vaak raken mensen verstrikt in beperkende overtuigingen, maar ik ben ervan overtuigd dat alles mogelijk is. Ik moedig mensen aan om te dromen en actie te ondernemen om hun doelen te behalen. Ik benader het schrijven als een krachtig instrument voor zelfexpressie en transformatie. Van persoonlijke reflecties beschrijven tot het vormgeven van poëzie en romans, elk woord dat op papier verschijnt, heeft de kracht om onze gedachten, gevoelens en ervaringen te onthullen en te transformeren.

Grote levensbeslissingen

Naast het schrijven begeleid ik ook mensen bij het maken van belangrijke levenskeuzes en het navigeren door veranderingen. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe richting in hun carrière, het doorbreken van belemmerende patronen of het herdefiniëren van hun levensdoelen, ik help mijn cliënten om hun innerlijke kompas te volgen en stappen te zetten naar een leven dat meer in lijn is met hun diepste verlangens.

Een-op-een

Wat mijn aanpak uniek maakt, is mijn een-op-een methode, zowel online als tijdens retraites op het prachtige Ibiza. Tijdens deze retraites bied ik niet alleen schrijfsessies aan, maar ook yoga, massage en andere vormen van zelfontdekking en ontspanning. Door de combinatie van creatieve expressie en lichamelijke ontspanning creëren we een omgeving waarin mijn cliënten zich volledig kunnen openstellen en nieuwe wegen kunnen verkennen. Ik geloof sterk in de kracht van authenticiteit en eerlijkheid. Ik moedig mijn cliënten aan om zichzelf te laten zien zoals ze werkelijk zijn, zonder maskers of pretenties. In een wereld waarin zoveel nadruk wordt gelegd op perfectie en conformiteit, is het essentieel om een ruimte te creëren waarin echtheid wordt gewaardeerd en gevierd. Naast mijn werk op Ibiza bied ik ook diensten aan die niet vaak voorkomen, zoals live sessies in Nederland na een verblijf op het eiland. Dit stelt mijn cliënten in staat om de voordelen van mijn begeleiding ook in hun eigen omgeving te ervaren en de transformatie die ze hebben doorgemaakt voort te zetten. Mijn bedrijf is ontstaan uit mijn eigen interesse en passie voor psychotherapie, massagetherapie en kleurentherapie. Door mijn achtergrond in deze disciplines kan ik een holistische benadering bieden die zowel het mentale, het emotionele als het fysieke welzijn van mijn cliënten ondersteunt. Ik help mensen graag om hun eigen levens-kunstenaar te worden en hun leven te creëren zoals ze dat willen, vrij van beperkingen en volledig in lijn met hun ware zelf. Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om zijn eigen verhaal te schrijven en ik voel me bevoorrecht om hen op deze reis te begeleiden. Als jij klaar bent om de reis naar zelfontdekking en creatie te omarmen, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we de volgende stappen zetten om jouw unieke pad naar vervulling en vrijheid te verkennen.

Suzanne Becht


Wij meer weten of met mij in contact komen? Bezoek dan mijn website. Ben je geïnteresseerd? Vul online het contacformulier. in en dan spreken we elkaar snel.


Suzanne Becht • suzannebecht@mail.com • +31 6 52354644 • www.suzansstories.com

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »