5 jaar LunaNova

5 jaar LunaNova

Dit jaar bestaat mijn praktijk vijf jaar. In deze jaren is er veel veranderd. Destijds begon ik met mijn praktijk, eerder dan eigenlijk de bedoeling was, maar het is goed dat het zo is gelopen.

Vrij onervaren begon ik aan dit avontuur, een eigen praktijk. Ooit begonnen als een droom om een praktijk in Fytotherapie te starten. Dat alleen was niet genoeg om van te leven, dus besloot ik er iets bij te gaan doen wat meer geaccepteerd is. Massage werd het dus. Ik had nooit gedacht dat massage en ik zo goed bij elkaar zouden aansluiten. Het bleek mijn nieuwe passie te zijn en na de opleiding tot Wellnessmasseur volgde nog een rits aan opleidingen (ik ben nog niet klaar, maar dat ben ik niet zo snel denk ik). Wel kan ik zeggen dat er veel veranderd is in mijn manier van werken de laatste jaren. Mijn massages zijn niet zozeer meer op Wellness gericht, maar veel meer op bewustwording van je lichaam en hoe je geest en je lichaam samenwerken als een holistisch geheel waarbij balans op alle vlakken het belangrijkste is.

Omdat ik zo dankbaar ben dat ik dit pad heb gevonden en voor iedereen die zijn/haar lichaam aan mij heeft toevertrouwd, heb ik dit jaar 12 leuke weggeefacties die jullie kunnen vinden op mijn Facebookpagina.


Ook massages aan huis


info@lunanovamassage.nl | 06 22940604 www.lunanovamassage.nl

Gerelateerde berichten

Bruisende verhalen

Vrije tijd, vervoer & vakantie

Uitwaaien en genieten aan de Zeeuwse kust

Op een unieke locatie in Zeeland, dicht bij natuurgebied de Zeepeduinen en het strand van Westerschouwen, vind je sinds circa anderhalf jaar het luxe Boutique Hotel Ter Zand. Perfect om heerlijk te genieten van alles wat de veelzijdige Zeeuwse kust te bieden heeft.

Lees verder »
Algemeen

Moederdag: de dag om moeders te eren

Moederdag is meer dan alleen een datum. Het is een speciale dag waarop we onze dankbaarheid tonen voor de kracht en het geduld van moeders. Deze dag draait om het geven van geschenken, maar vooral om het delen van woorden en tijd samen.

Lees verder »
Werk & Dienstverlening

Een goed gesprek

Misschien ken je het: de behoefte om eens een goed gesprek te hebben met iemand buiten je eigen familie- en vriendenkring. Omdat je ergens mee zit, voor een lastige keuze staat, omdat je het eens wilt hebben over iets dat je bezighoudt of waar je steeds weer tegenaan loopt.

Lees verder »
Wonen & klussen

Wil jij ook een palmboom in je tuin?

Een mooie palmboom of olijfboom kan je tuin net dat extraatje geven waar je naar op zoek bent. Helemaal als je gaat voor een prachtig exemplaar en dit op de juiste manier verzorgt. Een uitdaging waar ze bij Palm in je tuin wel raad mee weten. Eigenaren Erik en Rob Ehren vinden voor jou ongetwijfeld de boom waar jij naar op zoek bent en geven je ook nog eens uitgebreid advies over de verzorging en het onderhoud.

Lees verder »